HTC One A9 e denumirea urmatorului flagship al producatorului taiwanez

HTC One A9

HTC One A9 va fi denumirea sub care va fi prezentat urmatorul varf de gama al producatorului taiwanez si, care, ii va lua locul lui One M9.

Dupa esecul neasteptat adus de lansarea smartphone-ului M9 in aceasta primavara la Mobile World Congress, HTC pregateste un nou model varf de gama, care sa readuca brandul HTC in prim-plan pe acest segment de piata.

Conform unei noi scurgeri de informatii, acest varf de gama, va purta numele HTC One A9 (nume de cod HTC Aero) si va fi echipat cu un ecran 2K cu diagonala in jurul a 5.5 inci. De asemenea, se zvoneste, ca va fi echipat cu cel mai puternic procesor produs pana in prezent de Mediatek – Helio X20 (deca-core, adica 10 nuclee) si 4GB memorie RAM.

oneA9

Recent, am avut ocazia sa vedem o fotografie si o imagine de presa cu versiunile Gold si Silver ale lui HTC One A9, smartphone ce ar putea fi anuntat de HTC in cadrul IFA 2015, in cursul acestei saptamani.

Chiar daca veti avea tendinta de a spune ca seamana izbitor cu iPhone 6, sa nu uitam ca la momentul lansarii pe piata a noilor telefoane Apple, HTC avea deja doua modele lansate sub brandul One cu acest tip de design.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.