Vonino prezinta la IFA Berlin 2015, cele mai noi gadgeturi ale sale

Vonino prezinta la IFA Berlin 2015

Vonino, una dintre cele mai active companii de pe piata de telefoane si tablete, va fi prezenta la targul de tehnologie IFA Berlin.

Vonino este o companie infiintata in anul 2009, care se axeaza pe dezvoltarea de produse din gama telefoanelor si a tabletelor pentru utilizatorii din toate nivelurile de venit.

Acestia au anuntat ca saptamana aceasta vor fi prezenti la cel mai mare targ de tehnologie din lume, IFA2015, unde vor lansa telefoane si tablete noi, chiar si produse cu Windows 10.

Vonino prezinta la IFA Berlin 2015:

Printre produsele care urmeaza sa fie lansate se numara tabletele Xavy, telefoanele Zun si iMart, computere care ruleaza ultima versiune de Windows. Device-urile portabile care urmeaza sa fie lansate sunt creeate in asa fel incat sa ofere conectivitate 4G la cea mai mare viteza.

Pe langa dezvoltarea de tablete si telefoane, Vonino se ocupa si de dezvoltarea de gadget-uri care sa ii ajute pe utilizatori in activitatile fitness sau device-uri care sa asigure divertismentul din casele noastre. Astfel ca, saptamana viitoare acestia vor lansa si o bratara fitness, un tracker pentru copii, o consola portabila, un sistem de home entertainment si un TV box.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *