Acer Jade Primo, un nou smartphone cu Windows de la taiwanezi

Acer Jade Primo

Acer Jade Primo este primul smartphone din lume care ruleaza Windows 10 Continuum.

Continuum este cea mai interesanta versiune de Windows 10 pentru telefoanele mobile, deoarece iti permite sa iti transformi smartphone-ul intr-un PC prin simpla conectare la un monitor extern.

Acer Jade Primo vine la pachet cu o tastatura si un mouse wireless si un docking station care va permite sa folositi telefonul la putere maxima.

Denumite de catre cei de la Acer “PC de buzunar” noul telefon vine echipat cu un procesor Snapdragon 808, un ecran 1080p AMOLED de 5.5 inci, o camera principala cu blit dual-LED si senzor de 21 megapixeli si o camera pentru selfie de 8 megapixeli. Bonus, Acer Jade Primo este capabil sa ruleze toate aplicatiile extistente pentru Windows 10, inclusiv aplicatiile x86 care au fost convertite pentru procesoarele de tip ARM.

Acer Jade Primo a fost lansat in cadrul conferintei tinute de Acer la targul de tehnologie IFA Berlin, dar nu au fost oferite detalii cu privire la data lansarii sau la pretul telefonului. Tot la IFA Acer a mai lansat si smartphone-ul Predator 6.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.