LaptopuriStiri

Toshiba Satellite Radius 12 este un laptop convertibil cu ecran 4K

Toshiba Satellite Radius 12 este un laptop convertibil cu ecran 4K

Dupa mai multe generatii de laptop-uri si Chromebook-uri, compania japoneza Toshiba anunta la IFA 2015 un nou model de laptop. Toshiba Satellite Radius 12 este un laptop convertibil cu ecran 4K UltraHD.

“Toshiba a realizat investitii semnificative pentru a livra o experienta de utilizare exceptionala odata cu portofoliul sau de dispozitive cu Windows,” declara Peter Han, Vicepresedinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Toshiba Satellite Radius 12 ofera o experienta optimizata ce permite clientilor sa beneficieze de cateva din noile caracteristici interesante ale Windows 10, inclusiv Windows Hello.”

Nu au fost oferite toate specificatiile modelului, insa stim ca acesta are un ecran de 12.5 inci cu tehnologie IPS si o rezolutie de 3.840 x 2.160 de pixeli, in timp ce procesorul va fi unul Intel Core de generatia a sasea, Skylake, iar aceasta inseamna ca modelul ar putea avea orice procesor de la Intel Core M pana la Intel Core i7.

Noul laptop Toshiba depaseste, punctul de vedere al rezolutiei ecranului, modele precum Dell XPS 13 sau Macbook 2015, insa acest panou va trebui optimizat foarte bine cu sistemul de operare Windows 10 si procesorul modelului, pentru a nu exista probleme de pierdere a vitezei de operare sau orice alt tip de probleme.

Fiind un model convertibil, realizat din aluminiu, cu protectie Gorilla Glass pentru ecran si conectivitate USB Type-C, este de asteptat ca pretul modelului Satellite Radius 12 sa se situeze la o valoare ridicata, lansarea fiind programata pentru ultima parte a anului 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!