Lenovo Vibe S1 este telefonul cu doua camere frontale

Lenovo Vibe S1 este telefonul cu doua camere frontale

Lenovo a lansat in cadrul IFA2015 un nou smartphone cu o functie speciala. Lenovo Vibe S1 este telefonul cu doua camere frontale, una de 8MP si una de 2MP, cea de 8MP fiind utilizata pentru fotografii si video, in timp ce camera de 2MP analizeaza informatiile ce tin de adancimea mediului fotografiat, incercand astfel sa imite viziunea binoculara a omului.

Printre functiile de editare software se numara Blur, Bokeh sau Cut Out, prima permite refocusarea unei fotografii, cea de a doua adauga un efect de fundal fotografiei, iar ultima este utila in cazul in care utilizatorul doreste sa decupeze parti dintr-o fotografie si sa le utilizeze intr-o alta.

Din punctul de vedere al specificatiilor regasim un procesor pe 64 de biti MediaTek Octa-Core, un ecran de 5 inci cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli, o memorie RAM de 3GB, o camera principala de 13MP, alaturi de cele doua camera frontale, o memorie interna de 32GB, o baterie de 2.500 mAh, conectivitate LTE si sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Lenovo Vibe S1 va fi disponibil din noiembrie in doua nuante, Pearl White si Midnight Blue, contra valorii de 299$.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *