Google ar putea anunta telefoane Nexus pe 29 septembrie

LG Nexus 5 2015

Google ar putea anunta noile telefoane Nexus la sfarsitul acestei luni, cand compania va sustine un eveniment cu presa.

Cu toate ca sunt unele persoane care se asteapta ca noua pereche de telefoane Nexus sa fie lansata la IFA Berlin, se pare ca Google ii dezamageste si are planuit un eveniment in San Francisco in 29 septembrie.

Dispozitivele Nexus sunt telefoane cu Android pur, adica nu exista nici un element de customizare specific companiei producatoare sau operatorului mobil.

Flagship-urile Google urmeaza sa fie lansate pe data de 29 septembrie, cel putin asta se aude din anumite surse si nu oficial de la companie. Asta ar fi prima data cand se lanseaza doua telefoane Nexus in acelasi timp.

In trecut Google a mai colaborat cu LG pentru crearea Nexus 5 si Nexus 4 iar anul acesta urmeaza un nou telefon cu nume necunoscut. Nou este faptul ca Google a colaborat cu cei de la Huawei pentru crearea unui phablet, acesta fiind un pas important pe care gigantul din Silicon Valley l-a facut pentru intrarea pe piata din China. Compania americana nu este singura care are de castigat, astfel ca in urma parteneriatului, Huawei o sa devina mult mai cunoscuta in intreaga lume.

Pe langa cele doua telefoane Nexus, este astepta ca  Google sa lanseze si o noua tableta de 8 inci.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *