Parteneriat Apple cu Cisco, care sa usureze accesul utilizatorilor iOS la solutiile Cisco

Parteneriat Apple cu Cisco

Parteneriat Apple cu Cisco, unul care presupune integrarea iPhone in ecosistemul business Cisco si solutii pentru iPad si iPhone.

Cisco este liderul mondial in IT care se ocupa de dezvoltarea serviciilor din domeniul telecomunicatiilor.

Parteneriatul celor doi giganti urmareste usurarea accesului utilizatorilor de device-uri iOS la serviciile oferite de Cisco pe segmentul de business. Astfel, cele doua companii vor oferi solutii special optimizate pentru sistemul de operare iOS bazate pe segmentele de mobil, cloud si instrumente de colaborare.

Tim Cook, CEO-ul Apple a declarat ca:

 „iPhone și iPad au devenit instrumente esențiale pentru forța de muncă modernă și schimbă modul în care ne rezolvăm sarcinile de serviciu. Împreună cu Cisco, credem că putem oferi companiilor instrumentele pentru a maximiza potențialul echipamentelor iOS și să ajutăm angajații să devină și mai productivi, folosind dispozitivele pe care deja le îndrăgesc”.

In prezent peste 95% dintre companiile incluse in Fortune 500 conteaza pe serviciile oferite de Cisco.

Cisco si Apple au mai colaborat si in trecut. Spre exemplu, stiati ca, brandurile ‘iPhone’ si ‘iOS’ au fost detinute de Cisco pana in 2007, cand Steve Jobs l-a convins pe pe Charles H. Giancarlo sa vanda cele doua marci companiei Apple?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.