HTC sustine o conferinta de presa pe 29 septembrie

htc-a9

HTC sustine o conferinta de presa pe 29 septembrie. Toata lumea este nerabdatoare in privinta lansarii HTC One A9, sa speram ca va avea loc la finalul acestei luni.

Se pare ca nu numai Google planuieste sa tina o conferinta cu presa pe data de 29 septembrie, ci si taiwanezii de la HTC. In urma cu cateva zile acesia au inceput sa trimita invitatii presei pentru un eventiment ce va avea loc in aceasta data si sa se va tine in Taiwan, tara de origine a companiei HTC. Pe invitatie este mentionat ceva legat de doua flagship-uri, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa vedem doua telefoane prezentate cu aceasta ocazie. Se zvoneste ca unul ar fi echipat cu chipset MediatTek Helio X20 (procesor deca-core), celalalt cu chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm.

Noi credem ca este vorba de smartphone-ul cu nume de cod Aero, care are rolul de a inlocui HTC One M9, smartphone-ul care nu a prins deloc la public. Telefonul va fi echipat cu ultimele tehnologii, printre acestea numarandu-se ecranul 2K, procesor deca-core si 4 GB RAM.

Cel de-al doilea telefon prezentat ar putea fi Butterfly 3, care urmeaza sa apara pe piata dint Taiwan in luna octombrie la un pret de aproximativ $640. Acesta va fi echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 820 tactat la 1.9 GHz, 3 GB RAM, camera foto de 20 megapixeli si ecran de 5.1 inci.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.