Videoproiectoarele VPL-VW520ES, VPL-VW320ES si VPL-HW65ES – noi produse lansate de Sony.

VPL-VW520ES

Videoproiectoarele VPL-VW520ES, VPL-VW320ES si VPL-HW65ES au fost lansate de Sony in cadrul IFA Berlin si au rolul de a imbunatatii experienta Home Cinema.

Videoproiectoarele VPL-VW520ES, VPL-VW320ES si VPL-HW65ES sunt menite sa aduca in cat mai multe case conceptul de home theater, ajutand ca utilizatorii sa petreaca impreuna cu familia sau prietenii cat mai mult timp.

Videoproiectoarele VPL-VW520ES si VPL-VW320ES vin cu o rezolutie nativa 4K la Full HD 3D si vor fi disponibile in culorile alb sau negru, in functie de preferinte. Lampile acestor proiectoare au o autonomie de 6.000 de ore fiind capabile de a reda imagini cu o luminozitate si contrast ridicat. Pentru prima data un proiector va dispune de iesire HDMI pentru continut HDR. Videoproiectoarele au integrate panouri SXRD cu o rezolutie nativa 4K si nu altereaza artificial numarul de pixeli.

Tehnologia Trilominos si Motionflow permit reproducerea clara a imaginilor iar transmitatorul RF 3D asigura sincronizarea 3D. Proiectoarele vin cu o functie care permite utilizatorilor sa ajusteze imaginea si nuantele culorilor, saturatia si luminozitatea in segmentul RGB.

VPL-VW520ES White

Thomas Issa, unul dintre product managerii de la Sony, a declarat ca:

“Noile proiectoare cu rezoluție 4K de la Sony confirmă angajamentul pe care ni l-am luat în ceea ce privește dezvoltarea segmentului 4K și a conținutului HDR care ajută la obținerea unei experiențe cinematografice spectaculoase. Cu ajutorul tehnologiei SXRD, proiectoarele noastre pot oferi imagini cu o rezoluție mare, eliminând compromisul între un contrast profund și capacitatea a reda scene dinamice la calitate înaltă. Ne dorim ca utilizatorii să se poată bucura cu adevărat de rezoluția 4K, indiferent că folosesc proiectorul într-o cameră întunecată sau într-un livingroom.

Modelul VPL-HW65ES se foloseste de a doua generatie de Reality Creation si tehnologia SXRD pentru a reda Full HD imaginile, creand astfel o experienta home cinema la un cost cat mai mic. La fel precum celelalte modele, 65ES dispune de o lampa cu o autonomie de peste 6000 de ore si transmitator RF 3D.

Mai puteti citi:

Videoproiectoarele VPL-VW520ES, VPL-VW320ES si VPL-HW65ES vor fi disponibile incepand cu luna octombrie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *