Orange a organizat evenimentul #Orange4U, iar HTC a adus casca VR HTC Vive in Romania

Orange4U

In fiecare zi, intre 12 si 20 septembrie, in Piata Universitatii din Bucuresti, oamenii au acces la tehnologia actuala si la tot felul de surprize puse la punct de operatorul Orange Romania in cadrul unei campanii #Orange4U, destinata lansarii noilor abonamente Orange.

Cortul Orange este amplasat fata in fata cu Universitatea Bucuresti si include mai multe camere in care puteti testa: un joc care masoara nivelul de stres, o aplicatie care ofera informatii cu privire la problemele dispozitivului mobil detinut, mai multe dispozitive de fitness, o serie de smartphone-uri si tablete de top, casca Samsung Gear VR si alte gadgeturi de tip wearable si, in plus, puteti asista la printarea 3D a unui titirez cu ajutorul unei imprimante 3D.

20150912_194640

Orange a organizat evenimentul #Orange4U, iar HTC a adus casca VR HTC Vive in Romania, in premiera, casca destinata realitatii virtuale, care a putut fi testata de cei prezenti la eveniment timp de doua zile weekendul acesta. HTC Vive este un dispozitiv complex si impreuna cu o pereche de casti si doua controllere contribuie la o experienta completa. In cadrul evenimentului au existat patru etape ale procesului de testare: aflat intr-o incapere virtuala, puteai utiliza un controller pentru a crea un balon si apoi il puteai observa in realitatea virtuala; a doua etapa presupunea utilizarea aceluiasi controller pentru a scrie/desena orice iti trecea prin minte; a treia etapa avea loc pe fundul unui ocean, mai exact pe puntea unei corabii scufundate, iar in aceasta etapa iti puteai muta privirea oriunde pentru a descoperii in partea de sus soarele stralucind prin apa oceanului sau pestii care inotau in jurul tau, insa cea mai interesanta parte a avut loc la final, cand si-a facut aparitia o balena pe langa corabie; ultima etapa avea loc intr-o incapere mitica, unde aveai de a face cu un vrajitor, de la care luai o particula de lumina cu ajutorul controller-ului, pentru a explora camera. O experienta interesanta, in care pe viitor se va investi foarte mult pentru a il transforma intr-un produs destinat educatiei sau divertismentului.

20150912_195851

Casca HTC Vive a fost prezentata luna trecuta la Gamescom, unde a fost demonstrata in parteneriat cu Valve, asta si pentru ca in viitorul apropiat prin intermediul acestui gadget pasionatii de jocuri vor putea juca jocuri precum Counter Strike sau Dota 2 in mediul realitatii virtuale.

Evenimentul #Orange4U continua toata saptamana aceasta, iar accesul este liber publicului. Cat despre noile servicii Orange, puteti accesa pagina de Internet oficiala a companiei pentru mai multe informatii in acest sens. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x