Sony ofera Android 5.1.1 pentru Xperia Z1, Z1 Compact si Z Ultra

Sony ofera Android 5.1.1 pentru Xperia Z1, Z1 Compact

Sony a inceput deja sa ofere update-ul la Android 5.1.1 Lollipop pentru Xperia Z1, Z1 Compact si Z Ultra.

Saptamana trecuta, cei de la Sony au oferit update-ul la ultima versiune de Android posesorilor primei generatii de telefoane din gama Xperia Z, iar saptamana aceasta, se pare, ca a venit randul urmatoarei generatii de telefoane sa primeasca o actualizare de software.

Sony Xperia Z1, Z1 Compact si Z Ultra sunt telefoane destul de vechi, iar faptul ca primesc o actualizare la ultima versiune de software arata interesul pe care inca il are compania in aceste smartphone-uri, dar in mod special pentru clientii sai. Momentan update-ul este disponibil doar in anumite regiuni, dar in urmatoarele saptamani va fi disponibil pentru toata lumea.

Sony ofera Android 5.1.1 pentru Xperia Z1, Z1 Compact si Z Ultra

Actualizarea repara vulnerabilitatea Stagefright, adauga cateva optiuni pentru Bluetooth si Wi-Fi, are cateva teme si inconite pentru setari noi, integreaza contul de LinkedIn cu aplicatia de Calendar si Contacte si imbunatateste camera.

Cu Android 5.1.1 posesorii de Xperia Z1, Z1 Compact si Z Ultra vor beneficia de imbunatatiri ale modului in care se controleaza volumul si modul silent al telefonului, noi caracteristici business si pot folosi Sony SmartWatch 3 ca declansator pentru camera.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *