Epson lanseaza noi videoproiectoare pe piata romaneasca

Epson lanseaza noi videoproiectoare

In urma cu cateva ore, Epson a organizat un eveniment dedicat presei, in vederea lansarii a unor noi proiectoare destinate atat mediului business, cat si celor dornici de o experienta video acasa.

Epson lanseaza noi proiectoare 720p HD sau 1.080p FullHD, mai exact doua modele SVGA, unul XGA, trei modele WXGA, doua modele WUXGA si trei modele din gama Home Entertainment, avand astfel un model potrivit oricarui “buzunar”.

„Proiectoarele mobile trebuie să fie suficient de versatile pentru a permite utilizarea în mai multe locații şi am dorit ca această gamă să se adreseze întregii familii. Noile proiectoare pot fi folosite atât de părinți pentru a realiza prezentări de calitate superioară la locul de muncă şi în biroul de acasă, cât şi de copii, care vor putea să vizioneze conținut în camerele lor. Întreaga familie poate să se reunească la finalul zilei şi să folosească proiectorul pentru a se uita la un film sau la fotografii”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania și Bulgaria.

Modele EB-S04, W04 si U04 sunt destinate zonei business, avand o luminozitate de 3.000 lm, Wi-Fi optional, port HDMI (doua porturi in cazul U04) si difuzor de 1W (2W in cazul U04), in timp ce modelele EB-S31, X31 si W31 beneficiaza de o luminozitate de 3.200 lm, Wi-Fi optional, port HDMI si difuzor de 2W. Contrastul in cazul celor sase modele este de 15.000:1.

Proiectoarele destinate utilizarii in sistem Home Cinema sunt modelele EH-TW5210 si EH-TW5350, care beneficiaza de tehnologia 3D, de o luminozitate de 2.200 lm, doua porturi HDMI, difuzor de 5W, rezolutie FullHD 1.080p si constrast de 30.000:1 in cazul modelului TW5210 si 35.000:1 pentru TW5350.

Contrast mai bun pentru modelele destinate Home Cinema si luminozitate mai mare pentru cele business, brand-ul fiind diferit prin masurarea luminozitatii unui proiector pe cele trei culori de baza: rosu, verde si albastru, nu doar pe alb.

In cadrul aceluiasi eveniment a fost prezentat si filmul Box al regizorului Florin Serban, un film premiat la Berlin.

„Oare de ce în «Cinema Paradiso», filmul cult al lui Giuseppe Tornatore, preferatul cinefililor adevărați, locul magic e cabina de proiecție? Pentru că de acolo vine magia imaginii în mișcare,  fără de care huiduielile și fluierăturile sunt inevitabile. O tehnică impecabilă precum cea a zilelor noastre oferă șansa unei satisfacții fără margini a privitorului doritor de perfecțiune. Proiectoarele Epson sunt concepute să creeze senzația că ești chiar in toiul acțiunii, că poți observa cu claritate și cele mai mici detalii, că nu e o perspectiva cețoasă, impresionistă nedorită, ci una care dă impresia că vezi totul cu o lupă fără cusur”, spune Irina Margareta Nistor, critic de film.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.