Lansarea primului magazin Apple Shop eMAG in Romania [Galerie Foto]

Lansarea primului magazin Apple Shop

Imagine din interioru primului Apple Shop (Crangasi, sector 6) deschis de eMAG in Romania

Lansarea primului magazin Apple Shop by eMAG are loc Vineri, 18 Septembrie, in capitala.

eMAG inaugureaza maine in Crangasi (sector 6, Bucuresti) primul Apple Shop, magazin special amenajat si dedicat clientilor Apple.

Astazi a avut loc conferinta de presa, eveniment de la care va oferim in premiera primele imagini cu interiorul magazinlui Apple Shop, ale carui usi se vor deschide publicului incepand de maine, 18 Septembrie.

20150917_200315

Dupa cum puteti observa din fotografii, magazinul seamana destul de mult cu un Apple store (magazin oficial Apple). In magazinul Apple Shop by eMAG, clinetii vor putea achizitiona numai produse Apple, de la faimoasele iPhone-uri, la Macbook-uri, tablete iPad, iPod-uri, smartwatch-ul Apple Watch si toate accesoriile si perifericele oficiale ale producatorului american.

In cadrul conferintei de presa s-a vorbit mult despre experienta de cumparare Apple, adusa in Romania, totul de la lumina, muzica, personal specializat si alte elemente ale magazinului, creeaza o experienta care poate satisface cei mai exigenti clienti, la fel cum este cazul si produselor Apple.

Cu ocazia deschiderii Apple Shop by Emag, doar maine, vor exista o serie de produse la preturi speciale, in limita stocului disponibil desigur: iPad Air 2 la 1.849lei, iPhone 5S 64GB la 2.399lei, MacBook Air 13 la 3.999lei, iPhone 6 la 2.499lei si 15% reducere la restul gamei de produse Apple, plus alte facitilati de finantare.

De asemenea, modelul iPad Mini 4 va fi disponibil in curand in acest magazin, iar telefoanele iPhone 6s si 6s Plus se vor lansa abia de luna viitoare, cel mai devreme.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *