Philips BDM3490UC, primul monitor curbat tocmai a fost lansat

Philips BDM3490UC

Philips BDM3490UC este primul monitor cu ecran curbat, lansat de brandul olandez.

Primul monitor curbat de la Philips are o diagonala de 34″, iar forma sa curbata ofera impresia ca informatiile afisate pe acesta, sunt axate in totalitate pe persoana din fata monitorului. Marginile aproape inexistente maresc suprafate de vizualiare a continutului.

Monitorul Philips BDM3490UC este dotat cu tehnologia DTS si prin boxele integrate reuseste sa redea continut audio de calitate, sunetul fiind amplificat prin efecte bass. Datorita tehnologiilor CrystalClear, UltraWide Quad HD, LCD AH-IPS si a rezolutiei de 3.440 x 1.440 p, primul monitor curbat de la Philips reuseste sa ofere imagini stralucitoare si foarte clare, fiind capabil sa redea peste 1 miliard de culori din spectrul RGB.

BDM3490UC_b

Datorita diagonalei de 34 inci si a tehnlogiei MultiView monitorul Philips BDM3490UC este perfect pentru multitasking, oferind mult spatiu pentru desfasurarea activitatilor.

Pe partea de conectivitate, primul monitor curbat de la Philips dispune de port HDMI 2.0, DisplayPort, port USB 3.0 si port MHL pentru transmiterea continutului de pe smartphone pe monitor.

BDM3490UC_bm

Primul monitor curbat de la Philips va fi disponibil in magazine incepand cu sfarsitul lunii octombrie.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *