Amazon anunta noua generatie de tablete Kindle Fire

 new-fire-tablets

Noile tablete Kindle Fire de la Amazon au un pret de pornire de $50.

Pentru moment compania Amazon s-a retras din cursa pentru cel mai bun smartphone, dar asta nu inseamna ca a renuntat la dezvoltarea de device-uri.

Ieri, compania a anuntat 4 noi tablete din familia Kindle Fire cu Fire OS 5 (nume de cod Bellini). Printre acestea se numara si Fire Kids, o tableta creata special pentru copii. Aceasta vine la un pret de doar $50 si vine cu o carcasa de protectie si o garantie “fara griji” pentru doi ani, adica Amazon va schimba tableta fara a pune intrebari, in caz ca Fire Kids este stricata de copii.

fire-kids-edition-tablet

Urmatorul device este Kindle Fire, o tableta entry-level cu ecran de 7 inci. Procesorul tabletei este un quad-core de la MediaTek tactat la o frecventa de 1.3 GHz si este ajutat de 1 GB RAM. Alte specificatii includ o camera frontala VGA, una principala de 2 megapixeli, spatiu de stocare de 8 GB cu posibilitatea extinderii acestuia prin intermediul unui card microSD. Toate acestea sunt disponibile la un pret de numai  $50.

Amazon are pregatita o strategie interesanta pentru familii, si anume, vinde un pachet de 6 tablete la pretul de $250.

Urmatoarele doua tablete vin cu specificatii demne putin mai bune. Acestea se numesc Fire HD8 si Fire HD10 si vin cu ecran protejat de Gorilla Glass cu o diagonala de 8 inci respectiv 10.1 inci, dupa cum ne indica si numele. La interior tabletele au un procesor quad-core MediaTek la o frecventa de 1.5 GHz, ajutat de 1 GB RAM, o camera principala de 5 megapixeli si una frontala capabila de inregistrari la o rezolutie de 720p. Ambele tablete sunt puse in functiune de o baterie care ofera o autonomie de 8 ore. Pretul pentru Fire HD8 va fi de $150 iar pentru Fire HD10 de $230.

Ce credeti, va reusi Amazon sa dea lovitura cu noile tablete Kindle Fire? 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.