Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, incarcare pana la 80% in 35 de minute

Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, adica incarcare de la 0% la 80% in aproximativ 35 de minute

Quick Charge 3.0 cea mai noua tehnologie de incarcare a bateriilor gadgeturilor actuale de la Qualcomm.

In urma cu putin timp, Qualcomm a oferit mai multe informatii in legatura cu noul sau varf de gama in materie de procesoare mobile, Snapdragon 820. Mai exact, specificatiile legate de conectivitatea LTE/Wi-Fi a procesorului. Pe langa noul CPU, Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, adica tehnologia care reduce timpul de incarcare. In teorie, bateria este incarcata de la 0% la 80% in aproximativ 35 de minute, fiind astfel de doua ori mai rapida fata de prima generatie a tehnologiei Quick Charge si cu 27% mai rapid fata de Quick Charge 2.0.

Noua generatie a tehnologiei Quick Charge este cu 38% mai eficienta din punctul de vedere al consumului de energie si mai include si INOV (Negociere Inteligenta a Voltajului Optim), fiind prima data cand o astfel de tehnologie este inclusa intr-un incarcator mobil, ceea ce ofera mai multa flexibilitate, cu incarcare de la 3.6V pana la 20V – intre 5V si 20V pentru Quick Charge 2.0.

Quick Charge 3.0 va fi inclus si in adaptoarele cu conectivitate USB Type-C, cat despre modelele de procesoare care vor suporta noua tehnologie, se numara Snapdragon 820, 620,618, 617 si 430.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.