LG Class apare in noi imagini, cu putin timp inainte de lansarea oficiala

LG Class apare in noi imagini, cu putin timp inainte de lansarea oficiala

In urma unui teaser oficial, smartphone-ul LG Class, apare intr-o serie de imagini cu putin timp inainte de lansarea oficiala.

Desi initial s-a crezut ca este vorba despre un phablet mid-range, in momentul de fata, dupa ce am vazut imaginile scapate pe Internet, putem spune ca viitorul device al coreenilor nu se incadreaza la categoria phablet, ci este un smartphone de nivel mediu si nicidecum un flagship precum telefonul G4.

lg-class-2

Din punctul de vedere al specificatiilor, regasim un ecran de 5 inci cu o rezolutie de 1.280 x 720 de pixeli (initial se credea ca va fi vorba despre un ecran de 5.7 inci cu rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli), un procesor Snapdragon 410, tactat la 1.2 GHz (fata de Snapdragon-ul 615 din primele leak-uri), o memorie RAM de 2 GB si una interna de 16GB, alaturi de un slot pentru card microSD, o camera principala de 13MP si una frontala de 8MP, o baterie de 2.050mAh si sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

lg-class-3

Dimensiunile dispozitivului vor fi 142 x 71.8 x 7.4 mm, iar carcasa va fi realizata integral din aluminiu. Acest aspect coincide cu slogan-ul teaser-ului “Something New” cu toate ca device-ul pare a fi unul entry-level.

lg-glass-5lg-glass-4

Mai multe informatii in legatura cu noul LG Class vor fi disponibile dupa data de 21 septembrie 2015.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *