Meizu MX5 Pro apare in noi imagini “scurse” pe internet

Meizu MX5 Pro

Peste doar doua zile, cei de la Meizu, vor organiza o conferinta de presa, unde toata lumea se asteapta sa fie lansat smartphone-ul Meizu MX5 Pro.

Pana atunci, ne vom face o mica idee despre design-ul urmatorului varf de gama, Meizu MX5 Pro, din ultimele fotografii “scurse” pe internet. Totusi, trebuie pastrata o mica doza de scepticism, deoarece nu apare inscriptionat pe telefon numele companiei producatoare. O alta serie de imagini ne dezvaluie ca terminalul va rula Android 5.1 Lollipop cu Flyme 5.0 pre-instalat.

Meizu MX5 Pro

Unele zvonuri spun ca Meizu MX5 Pro va veni in doua versiuni, diferenta fiind facuta de procesorul care pune in “miscare”  fiecare telefon. Unul dintre modele, s-ar putea sa fie dotat cu un procesor deca-core MediaTek Helio X20, iar cealalta versiune va fi dotata cu acelasi procesor pe care il gasim pe Galaxy S6 si S6 Edge Plus, adica Exynos 7420 octa-core si un procesor grafic Mali-T7260 MP 8. In ciuda acestor zvonuri, multi cred, ca se va lansa doar o singura versiune, si anume, aceea cu procesor Exynos.

Pana acum, zvonurile ne-au dezvaluit ca Meizu MX5 Pro va veni cu ecran de 5.7 inci, procesor tactat la o frecventa de 2.1 GHz, 4 GB RAM, spatiu de stocare de 64 GB, camera foto principala de 21 megapixeli si o camera pentru selfie cu senzor de 5 megapixeli.

Pe data de 23 septembrie, cei de la Meizu vor organiza o conferinta de presa, unde este posibil sa fie lansat oficial Meizu MX5 Pro, posibil chiar sub o alta denumire.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *