Review Destiny: the Taken King – Legendary Edition

Review Destiny

Colegii nostri din sectiunea de gaming, au analizat intr-un review amanuntit jocul Destiny: the Taken King (Legendary Edition).

Fiind un joc aflat sub focul unei critici dure, datorita lipsei de continut la release, Destiny in varianta acum completa devine o recomandare sincera si directa avand la baza multitudinea de experiente aduse de DLC-uri si patch-uri care includ zeci de ore petrecute in personalizarea caracterului, matematica si teoriile de high-level RPG implicate, nuantele si profunzimea diferitelor sisteme de gameplay, care aduc la concluzia ca Destiny este unul dintre cele mai generoase si bine echipate experiente FPS din ultima generatie.

Tot continutul, incluzand jocul pe vanilla, add-ons si ultima expansiune semi-prequel, sunt o oferta serioasa tinand cont ca puteti avea toate acestea la pretul unui singur joc, valoarea acestora fiind imposibil de ignorat.

Articolul poate fi citit in intregime pe noul nostru site, dedicat segmentului de gaming, unde analizam, testam si discutam despre jocuri, lumea esports si alte lucruri din aceasta industrie.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *