iPhone 6S Rose Gold si Silver, printre cele mai cautate modele iPhone 6S

iPhone 6S Rose Gold si Silver

iPhone 6S Rose Gold si Silver sunt preferatele clientilor Apple dintre cele 4 variante de 6S anuntate la inceputul acestei luni, de producatorul american.

O lista aparuta pe internet care include o statistica a unui magazin de retail, dezvaluie care sunt cele mai populare modele de iPhone 6S.

A trecut doar o saptamana de cand Apple a lansat programul de pre-comenzi pentru iPhone 6S si 6S Plus, si totusi ne putem face deja o idee despre cele mai dorite modele.

Compania Apple a anuntat un numar record de precomenzi pentru aceasta perioada, cel mai pre-comandat model fiind iPhone 6S Rose Gold cu 64 GB spatiu de stocare. Pe locul al doilea se afla iPhone 6S Space Gray tot cu 64 GB spatiu de stocare, iar pe locul al treilea se afla iPhone 6s Rose Gold cu 128 GB spatiu de stocare.

6s-culori

Daca pana acum modelul Gold ocupa primul loc in preferintele utilizatorilor, incepand cu anul acesta parerile sunt impartite intre modelele Space Gray si Rose Gold.

stocare-6s-comenzi

Nici romanii nu se lasa mai prejos si au facut pana acum o multime de pre-comenzi pentru iPhone 6S si 6S Plus, anumiti retaileri anuntand vanzari record numai din precomenzi.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x