Allview lanseaza telefoanele E4 si E4 Lite, cu Android 5.1 si rama metalica

Allview lanseaza telefoanele E4 si E4 Lite

Allview lanseaza telefoanele E4 si E4 Lite, doua modele dual SIM cu Android 5.1 Lollipop, ecran 720p HD si rama metalica.

Ambele telefoane dispun de un ecran HD (rezolutie 1.280 x 720 pixeli) cu diagonala de 5 inci, de un accelerator grafic mobil Mali-T720, camere foto de 5 si 13 megapixeli, slot microSD, baterie de 2.100 mAh si procesoare pe 64-bit.

Allview E4 beneficiaza de un procesor octa-core de 1.3GHz, 2GB memorie RAM si 16GB spatiu intern, in timp ce modelul mai accesibil E4 Lite vine cu un procesor quad-core de 1.3GHz, 1GB memorie RAM si 8GB spatiu intern.

E4 si E4 Lite sunt cele mai noi smartphone-uri Allview Dual SIM din gama E, destinate cu precadere celor care isi doresc un device dedicat divertismentului si relaxarii. Device-urile se remarca prin design-ul elegant, datorat ramei de metal, construita cu ajutorul tehnologiei CNC, precum si prin optiunile oferite privind conectivitatea, 4G Dual Mode. E4 si E4 Lite sunt doua smartphone-uri ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor, adaptate atat nevoilor cat si posibilitatilor acestora. Diferenta dintre aceste doua smartphone-uri, din punct de vedere hardware este una usor sesizabila, dar minima, deoarece consideram ca cele doua variante constructive vor oferi unui numar cat mai mare de utilizatori posibilitatea de a-si achizitiona smartphone-ul potrivit .” A declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.

Allview anunta ca ambele telefoanele vor fi pe stoc din 19 octombrie, 2015. Noile modele pot fi precomandate inca de astazi: E4 are un pret de 1.049 lei, iar E4 Lite un pret de 799 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *