Vertu Signature Touch, primul smartphone de lux cu hardware pe masura

Vertu Signature Touch

Brandul Vertu pare sa fi invatat ceva din greselile facute in trecut, astfel a anuntat saptamana aceasta noul Vertu Signature Touch cu procesor Snapdragon 810 si 4GB de memorie RAM.

Pe langa procesorul Qualcomm si memoria RAM de 4GB, noul Vertu Signature Touch include un ecran de 5.2 inci cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli, acoperit de un strat de sticla de safir, o camera principala de 21MP si una secundara de 2.1MP. Memoria interna a dispozitivului este de 64GB si poate fi extinsa prin intermediul unui slot de card microSD cu capacitate de pana la 2TB.

vertu-1

Din punctul de vedere al conectivitatii, device-ul include Wi-Fi pana la clasa ac, NFC, 4G LTE si Bluetooth 4.0, iar bateria are o capacitate de 3.160 mAh si beneficiaza de QuickCharge 2.0 si incarcare wireless Qi, in timp ce sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop cu functiile Concierge tipice modelelor Vertu.

vertu-3

Dispozitivul va fi disponibil la pre-comanda intre 28 septembrie si 8 octombrie, livrarile fiind programate incepand cu 16 octombrie, in timp ce pretul va fi cuprins intre 6.500 si 13.700 de lire sterline, in functie de materialele alese de client.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.