Samsung SM-G6000 apare in primele imagini, ar putea fi Galaxy Mega On

Samsung SM-G6000

La sfarsitul lui august va ofeream primele informatii concrete despre seria de smartphone-uri Galaxy O din care probabil vor face parte Galaxy O7, Galaxy O5 si O3, iata ca, la exact o luna distanta unul dintre aceste modle sub numarul de model Samsung SM-G6000 apare afisat pe site-ul de certificare a terminalelor mobile din China, unde alaturi de lista cu specificatiile cheie ale dispozitivului apar si cateva imagini care ne arata un smartphone similar la capitolul design cu seria Galaxy A, dar care ar putea fi lansat pe piata sub denumirea Galaxy Mega On / Galaxy Grand On.

Samsung SM-G6000 va fi echipat cu un ecran 720p HD de 5.5″ in diagonala, cu un procesor quad-core de 1.2GHz (probabil Snapdragon 410), 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern (slot microSD pana la 128GB) si ruleaza sistemul Android 5.1.1 Lollipop.

Telefonul Samsung SM-G6000 mai dispune de doua camere foto de 5 si 13MP, masoara 8.2 mm grosime la cele 172 de grame, iar din ceea ce se vede pe imagini va fi disponbil cel putin pe alb cu margini foarte subtiri (aproape inexistente). Carcasa lui, va fi cel mai probabil realizata din aluminiu anodizat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *