HTC va organiza un eveniment de lansare pe 20 octombrie

HTC va organiza un eveniment de lansare pe 20 octombrie

HTC pregateste inca o mutare in vederea cresterii vanzarilor, fapt confirmat de anuntul de mai sus, care transmite ca HTC va organiza un eveniment de lansare pe 20 octombrie. Anuntul vine in urma anularii lansarii ce trebuia sa aibe loc pe data d 29 septembrie, la New York.

Pana acum am vazut destule fotografii cu posibilul dispozitiv ce va fi lansat in a doua jumatate a lunii octombrie, mai exact modelul One A9, inspirat oarecum pe parte de design de la anumiti competitori.

In cadrul unui tweet, a aparut si informatia conform careia, noul device HTC va rula sistemul de operare proaspat lansat de catre Google, Android 6.0 Marshmallow, sistem ce va sosi si pe o serie de smartphone-uri HTC deja lansate pe piata sub forma unei actualizari de software. Lista completa cu telefoanele eligibile pentru un software update la Marshmallow, o puteti vedea aici.

Evenimentul va fi difuzat prin live stream, insa pana acum vor mai aparea, cu siguranta, diverse informatii cu privire la modelul HTC One A9.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *