StiriWearable

LG a lansat a doua generatie Watch Urbane

LG a lansat a doua generatie Watch Urbane

Pe langa noul flagship LG V10, compania coreeana a mai pregatit ceva. LG a lansat a doua generatie Watch Urbane, avand ca principale atuuri conectivitatea 4G LTE si ecranul cu rezolutie superioara.

Desi prima generatie beneficia de carcateristica de apelare telefonica, noul model este primul wearable cu Android Wear care se poate conecta la viteze 4G LT, prin intermediul unui slot nano-SIM.

Printre specificatiile celei de a doua generatii Watch Urbane regasim un ecran de 1.38 inch cu o rezolutie de 480 x 480 de pixeli, un procesor Snapdragon 400, o memorie RAM de 768MB DDR3, alaturi de o memorie interna de 4GB, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, GPS, senzor de masurare a ritmului cardiac, rezistenta IP67 la apa si praf si o baterie de 570mAh.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=FdRymDRtPJA

Din punctul de vedere al design-ului, noul model LG este mai gros decat prima generatie si include doua butoane fizice, alaturi de o rotita care va permite navigarea printre aplicatii. Cele doua butoane vor actiona ca shortcut-uri pentru aplicatiile de contacte si LG Health. Cureaua ceasului nu va putea fi schimbata si va fi realizata dintr-un material hipoalergic, denumit TPSiV.

Google a declarat ca suportul pentru mai mult de un buton fizic, conectivitatea mobila si difuzorul integrat sunt in plan pentru urmatoarea generatie Android Wear, insa LG, se pare, ca le va implementa chiar inainte de actualizarea sistemului de operare al companiei americane.

Noul LG Watch Urbane va fi disponibil in Statele Unite si Coreea de Sud, in patru variante de culoare: Space Black, Luxe White, Opal Blue si Signature Brown. Ulterior acesta va fi comercializat si in alte regiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!