Microsoft a lansat Surface Pro 4 si bratara de fitness Band 2

Microsoft a lansat Surface Pro 4

In cadrul conferintei organizate in aceasta seara, Microsoft a prezentat lumii intregi Surface Pro 4 si Microsoft Band 2.

Alaturi de Microsoft Surface Pro 4 si Microsoft Band 2, americanii au mai prezentat publicului Lumia 950 si 950XL, despre care am vorbit intr-un alt articol, si cel mai accesibil smartphone 4G cu Win10Mobile, Lumia 550.

Microsoft a lansat Surface Pro 4 si bratara de fitness Band 2:

Surface Pro 4 este o tableta cu Windows 10 destul de puternica incat sa inlocuiasca necesitatea unui laptop. Aceasta dispune de procesor Intel Core M3, i5 sau i7 din a sasea generatie, ajutat de 4 GB, 8 GB sau 16 GB RAM iar procesoarele grafice sunt din gama Intel HD graphics. Display-ul vine cu o diagonala de 12.3 inci cu multi-touch in 10 puncte. Camera foto principala este dotata cu un senzor de 8 megapixeli iar camera secundara vine cu 5 megapixeli, pentru a stoca datele dumneavoastra, Surface Pro 4 vine cu spatiu de stocare SSD pornind de la 128 GB pana la 1 TB. Compania Microsoft a precizat ca bateria tabletei asigura o autonomie de pana la 9 ore playback video. Tableta Surface Pro 4 vine insotita cu o serie de accesorii precum noua tastatura cu taste usor despartite si un touchpad cu 40% mai mare ca suprafata.

microsoft-band2

Microsoft Band 2 este urmasul primului smartwatch produs de catre cei de la Microsoft. Acesta vine cu display AMOLED curbat cu o rezolutie de 320 X 128 pixeli si protejat de Gorilla Glass 3, o baterie Li-Polymer care asigura pana la 48 ore de folosinta in regim normal ( adica fara a folosi functii precum GPS). Una dintre cele mai surprinzatoare caracteristici cu care vine Band 2 este motorasul Haptic.

Fiind produse premium, Microsoft Surface Pro 4 si Microsoft Band 2, au un pret de pornire mai mare decat al altor dispozitive similare. Pentru Band 2 pretul de pornire este de $249 si va fi livrat incepand cu 30 octombrie, iar Surface Pro 4 va avea un pret de pornire de $899 si va fi livrata din 26 octombrie (precomenzile se pot plasa inca din 7 octombrie), tastatura tabletei va fi vanduta separat de aceasta si cel mai important, este compatibila si cu tableta Surface Pro 3.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.