TP-LINK PB50 este un acumulator extern de 10.000mAh

TP-LINK PB50 este un acumulator extern de 10.000mAh

TP-LINK PB50 este un acumulator extern de 10.000mAh lansat de catre compania chineza in Romania, avand un design elegant si subtire.

Acumulatorul extern are o tensiune de intrare de 5V, ceea ce il face compatibil cu orice dispozitiv cu incarcare prin USB, inclusiv iPhone sau iPad, iar cele doua porturi USB de 2A, respectiv 1A, pot fi utilizate simultan pentru incarcarea a doua device-uri. TP-LINK PB50 mai include patru LED-uri care indica nivelul energiei inmagazinate si suporta pana la 500 de cicluri de reincarcare.

“Nevoia unei baterii suplimentare este tot mai mult resimțită de utilizatori, în contextul creșterii timpului petrecut pe diverse dispozitive mobile, pentru divertisment sau pentru a comunica online cu prietenii. Bateriile externe TP-LINK ajută utilizatorii de gadgeturi să rămână conectați, prelungind viața dispozitivelor lor cu mult peste cea a bateriei”, a declarat Hermes Song, manager general TP-LINK România.

tp-link-acumulator-2

Power-bank-ul dispune de tehnologie de incarcare inteligenta, detectand automat voltajul si amperajul dispozitivelor, astfel incat poate fi utilizat pentru incarcarea telefoanelor mobile, a tabletelor, a castilor, a camerelor foto sau a consolelor de joc portabile si in plus asigura protectie impotriva scurtcircuitarii, supravoltajului, supratensiunii, supraincarcarii si supraincalzirii.

Acumulatorul extern universal este disponibil in Romania la preturi incepand de la 229 de lei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x