SmartphonesStiri

ZTE anunta specificatiile complete ale lui Axon mini

axon-mini

In luna iulie, ZTE a anuntat modelul Axon mini, insa fara a enunta specificatiile device-ului. Stiam doar ca va avea un ecran Super AMOLED de 5.2 inci, cu tehnologie Force Touch.

In momentul de fata, ZTE anunta specificatiile complete ale lui Axon mini, dar si faptul ca va fi disponibil in mai multe regiuni, nu doar in China.

La capitolul specificatii, este vorba despre un procesor Octa-Core Snapdragon 616, alaturi de un procesor grafic Andreno 405, un ecran SuperAMOLED de 5.2 inch cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli si tehnologie 2.5D Glass, o memorie RAM de 3GB, alaturi de o memorie interna de 32GB, ce poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD si o baterie de 2.800mAh.

ZTE anunta specificatiile complete ale lui Axon mini

Camera principala a dispozitivului va avea 13MP (autofocus in doar 0.1 secunde), iar cea de pe fata va avea 8MP. Ar trebui notate si cateva aspecte speciale ale device-ului: ecranul Force Touch, carcasa din compozit aluminiu-titan (asemanator celui utilizat in industria aviatica), senzorul de amprenta, scanarea irisului si controlul vocal (activat in doar 1.2 secunde si cu suport pentru traducere in timp real pentru Engleza, Chineza, Japoneza si Coreeana).

Din punctul de vedere al comercializarii, ZTE Axon mini va fi disponibil in scurt timp in China si mai apoi in Hong Kong, Thailanda, Singapore, Rusia, Japonia, India, Australia, Franta, Germania, Turcia, Spania si Italia, iar din perspectiva variantelor disponibile, vor exista trei nuante de culoare, Ion Gold, Chromium Silver, Rose Gold si o varianta dedicata NBA, cu imagini si servicii dedicate.

Pretul modelelor Ion Gold si Chromium Silver va fi de 379$ (Asia-Pacific) / 329 de euro (Europa), iar cel Rose Gold va fi 399$ / 349 de euro. Va exista si o varianta Premium Edition, contra unei sume de 439$ / 389 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!