Aston Martin va produce masini sport electrice

Aston Martin

Andy Palmer, CEO Aston Martin, a declarat in cadrul unui interviu in Londra, ca marca britanica de masini de lux isi indreapta atentia spre masinile sport electrice.

In cadrul aceluiasi interviu, Palmer a dezvaluit ca se lucreaza la dezvoltarea unei versiuni electrice a masinii sport Rapide, care va fi lansata cel mai probabil la sfarsitul lui 2017, urmata de un crossover electric DBX, similar cu cel condus de James Bond in cel mai nou film.

Producatorul de masini Aston Martin planuieste sa “puna putere, frumusete si suflet” in masinile sport electrice care vor veni cu o putere intre 800 si 1000 de CP. De-alungul istoriei, Aston Martin a aratat ca este o companie care produce masini cu motor V-12, iar Andy Palmer a declarat ca acest lucru nu se va schimba.

Principalul producator de masini electrice, Tesla, nu va avea concurenta din partea companiei britanice, deoarece acestia vor ramane in continuare producatori de masini de lux, asta insemnand ca nu se vor intersecta cu acelasi segment de piata unde Tesla isi desfasoara activitatea.

Masinile sport electrice reprezinta viitorul transportului rutier, in special datorita faptului ca timpul motoarelor diesel a trecut.” spunea Palmer in cadrul interviului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.