Toshiba anunta dynaPad, cea mai subtire si usoara tablete de 12″ cu Windows 10

dynaPad

Stim, e usor sa te agati de astfel de titluri pe care producatorii de gadgeturi si le insusesc prin comunicatele de presa pe care le trimit catre publicatii, insa, o sa vedeti, ca Toshiba dynaPad este intr-adevar un dispozitiv demn de acest record.

Cu o grosime de numai 6.9 mm si cantarind doar 569 de grame, tableta Toshiba dynaPad accesorizata cu un stylus WACOM Active Electro-Static (AES)  ofera o experienta naturala si fluida scrisului de mana pe un ecran tactil, care completat de o tastura la fel de subtire si usoara, poate transforma device-ul intr-un notebook.

2s_naname_two_2

Pe langa pachetul Microsoft Office oferit sa complementeze sistemul Windows 10, tableta Toshiba dynaPad vine si cu o serie de aplicatii Toshiba pre-instalate, cum ar fi: TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip si TruNote Share.

DynaPad dispune de un ecran WUXGA+ (rezolutie 1.920 x 1.280 pixeli) si va fi disponbila comercial in Europa, abia din primul trimestru al anului viitor (2016).

Deocamdata acestea sunt toate informatiile oferite de comunicatul de presa Toshiba, legat de partea hardware/tehnica a gadgetului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.