Galaxy Note 5 va intra in oferta operatorilor telecom din ianuarie 2016 [EXCLUSIV]

Galaxy Note 5

Galaxy Note 5 va intra in oferta operatorilor telecom din luna ianuarie a lui 2016, ne-a dezvaluit o sursa apropiata producatorului Samsung Electronics.

Avem vesti bune pentru cei care vor sa achizitioneze un Samsung Galaxy Note 5 in Romania de la operatorii telecom sau din retail. Aici ne referim la modelul adus pe canale oficiale, cu garantie la Samsung Romania, nu la modelul Note 5 dual SIM deja existent in oferta catorva retaileri locali, a carui garantie este valabila doar la furnizorii externi.

Dupa cum bine stiti, in prezent, Samsung nu comercializeaza GNote 5 in Europa, fiind o decizie (proasta). Singurul phablet disponibil clientilor din Europa este Galaxy S6 Edge+ (Plus), model testat de curand de noi, care nu e la fel de atractiv publicului larg.

Totusi, Samsung Electronics ar urma sa aduca in Europa, inclusiv in Romania, a cincea generatie de phablet – Galaxy Note 5, de la inceputul lunii ianuarie 2016, ne-a confirmat o sursa apropiata Samsung Romania.

E posibil ca Samsung sa introduca acest phablet chiar cu o luna mai devreme, pentru a profita de luna cadourilor (decembrie), cand oamenii sunt dispusi sa cheltuie un leu in plus din propriul buzunar numai pentru a-si satisface preferintele sau pentru a darui cuiva drag un gadget nou si inedit.

Daca aveti un pont sau informatii despre un anumit gadget si vreti sa devina o stire pe Gadget Talk Romania, nu ezitati sa ne contactati pe email sau pe Facebook!

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.