Meizu Smartwatch prezentat la Hong Kong Electronics Fair 2015

Meizu Smartwatch

Producatorul chinez MEIZU recunoscut pentru produsele sale electronice (in mod special smartphone-uri) a prezentat saptamana aceasta la Hong Kong, in cadrul evenimentului Hong Kong Electronics Fair 2015, primul sau smartwatch ce urmeaza a fi lansat se pare, pe data de 21 octombrie.

MEIZU Smartwatch ruleaza sistemul de operare dezvoltat de Ubuntu si are functii de apelare GSM. Din pacate, restul de informatii referitoare la specificatiile acestui gadget, nu sunt disponibile. Ramane sa asteptam ca producatorul sa il anunte oficial pentru a afla mai multe detalii.

meizu-smartwatch (6)

Astazi au aparut si primele imagini cu MEIZU Smartwatch chiar de la acest targ Hong Kong Electronics Fair 2015, iar ele ne confirma faptul ca este vorba de un ceas cu cadran rotund si aspect sport. De asemenea, una din imagini ne arata si spatele ceasului, in care se poate observa cei patru pini conectori, ceea ce inseamna ca nu va beneficia de incarcare wireless, functie intalnita pe smartwatch-ul cu Android Wear, Motorola Moto 360

Se zvoneste ca MEIZU Smartwatch va avea un pret foarte bun (accesibil), ramane de vazut daca el va fi comercializat imediat dupa lansare la nivel global sau doar in Asia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *