Apple lanseaza noi iMac-uri si accesoriile Magic

20150917_195733

Apple a lansat in cursul zilei de ieri noi iMac-uri si accesoriile Magic. Noile PC-uri all-in-one vin cu ecran Retina 4K si 5K.

Noile iMac-uri vin cu procesoare mai rapide si un accelerator grafic mult imbunatatit, care este capabil sa redea continut la rezolutie 4K si 5K. Pe langa aceste noutati, computerele Apple au suferit imbunatatiri si in ceea ce priveste HDD, dispunand de maxim 2 TB Fusion Drive spatiu de stocare a informatiilor. Specificatiile complete ale noilor iMac-uri presupun un ecran cu o diagonala de 21.5 inci sau 27 inci, doua port-uri Thunderbolt 2, procesor Intel Core i7 tactat la o frecventa de 3.1 GHz si procesor grafic integrat de la Intel, modelul Iris Pro Graphics 6200, pentru varianta cu ecran Retina 4K, iar celalalt model presupune un procesor tactat la o frecventa de 3.2-3.3 GHz si procesor grafic AMD Radeon R9.

Apple a prezentat pe langa aceste noi iMac-uri si accesoriile Magic, care pentru prima data dispun de baterie reincarcabila. Setul de accesorii Magic cuprinde 3 device-uri imbunatatite, Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2.

Intregul set de accesorii Magic vine echipat cu tehnologia Bluetooth pentru conectarea wireless si baterii reincarcabile lithium-ion, iar noul Trackpad vine echipat cu Force Touch.

Dupa cum ne-am obisnuit deja, Apple a ales un pret destul de ridicat pentru aceste noi iMac-uri si accesorii Magic. Astfel ca Magic Trackpad 2 va costa $129, Magic Keyboard $99 iar Magic Mouse 2 va avea un pret de $79. iMac 4K si iMac 5K vor avea un pret de $1499, respectiv $1799 si sunt disponibile pentru comanda la reseller-ii autorizati Apple.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *