Huawei Service Center inaugurat in Romania

Huawei Service Center

Cei de la Huawei au deschis in cursul zilei de astazi service-ul care promite repararea device-ului intr-o ora, Huawei Service Center.

Datorita cresterii numarului de device-uri Huawei pe piata din Romania, chinezii au hotarat sa deschida Huawei Service Center, adica un centru de reparatii propriu.

Pregatirile pentru acest centru au aparut cu cateva luni in urma, atunci cand compania a inaugurat Tel Verde Huawei, o linie telefonica unde clientii pot afla cu rapiditate raspunsuri la problemele device-urilor intampinate in cadrul produselor Huawei.

Creșterea accelerată din ultimii doi ani a venit la pachet cu responsabilitatea de a le oferi clienților noștri servicii after sale de cea mai bună calitate astfel că dezvoltarea numărului de centre autorizate a fost o decizie firească. Ne bucurăm că anunțul de astăzi este făcut în parteneriat cu una din cele mai bune companii din domeniu, ESD România, și sperăm că vom avea reacții pozitive și din partea utilizatorilor.”, a declarat Alexandru Neacșu – Customer service manager Huawei Romania.

Cel mai interesant lucru pe care Huawei Service Center il ofera este “Reparatia intr-o ora”, si pe langa acesta, in noul centru vor putea fi intalnite si accesorii originale marca Huawei.

Cei care intampina o problema la gadget-urile lor Huawei pot apela linia gratuita Tel Verde la numarul 0800 400 896 intre orele 09:00-18:00, in cadrul zilelor lucratoare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *