Dreamhack Open Cluj-Napoca – Configuratia grupelor turneului major de CS:GO

dreamhack-open-2

Au fost anuntate astazi grupele turneului major de CS:GO Dreamhack Open Cluj-Napoca. Iata care este configuratia celor patru grupe si criteriile dupa care au fost formate acestea.

Cred ca nu mai este cazul sa precizam faptul ca la Dreamhack-ul din aceasta toamna ce are loc la Cluj-Napoca intre 29 octombrie si 1 noiembrie, va avea loc turneu de tip “Major” de Counter-Strike: Global Offensive, Dreamhack Open Cluj-Napoca, la startul caruia se vor prezenta cele mai bune 16 echipe din lume (8 echipe Legendary + 8 echipe Challenger).

Astazi a avut loc tragerea la sorti a celor patru grupe formate din catre patru echipe fiecare, din care vor merge mai departe primele doua clasate. Grupele au fost compuse dupa criteriul: 2 echipe de rang Legenda plus doua echipe Challenger.

major-grope

Astfel, din grupa A fac parte echipele: Fnatic, Luminosity, Cloud9 si Vexed Gamng. Din grupa B fac parte echipele: TSM, G2 Esports, Mousesports si Flipsid3. Grupa C este compus din echipele Virtus Pro, NiP, Titan si Team Liquid, iar din ultima grupa, grupa D, se regasesc echipe precum Envyus, Na`Vi, CLG si Dignitas.

Primele meciuri de tip Bo1 din grupa, incep pe data de 28 octombrie, iar echipele ajunse pe prima pozitie in grupa se vor intalni cu formatia clasata pe locul 2 din alta grupa.

Informatii detaliate veti gasi pe site-ul Dreamhack Suedia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

interesant, pacat ca sunt departe de cluj

0
Would love your thoughts, please comment.x