Functiile Samsung Gear S2 prezentate intr-un video oficial

Functiile Samsung Gear S2

Functiile Samsung Gear S2 prezentate intr-un video oficial, denumit “Gear S2: Dial In”. Videoclipul a fost publicat in aceeasi zi in care operatorul american Verizon a inceput precomenzile noului smartwatch Samsung.

Printre functiile prezentate se numara monitorizarea exercitiilor fizice si a obiectivelor stabilite, in timp ce este redata lista de redare preselectata pentru fitness, expedierea unor mesaje predefinite, urmarirea noutatilor sau incarcarea wireless a bateriei ceasului.

Samsung Gear S2 vine cu sistem de operare propriu, denumit Tizen OS si este compatibil cu anumite device-uri cu sistem de operare Android 4.4 sau mai nou si cel putin 1.5GB de memorie RAM. Cat despre pret si disponibilitate, varianta fara conectivitate celulara este disponibila in Statele Unite la un pret de 349$ si va ajunge in curand si la noi in tara. Varianta cu conectivitate mobila va fi de asemenea disponibil in scurt timp.

Noul ceas al sud coreenilor se confrunta cu o competitie serioasa din partea unor modele precum Apple Watch, Huawei Watch sau Moto 360, trei dintre cele mai reprezentative modele de smartwatch.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *