iPhone 7 echipat cu chipset Intel?

iphone 6s

Pe internet au aparut unele zvonuri care spun ca urmatorul iPhone va avea chipset Intel.

Dupa scandalul aparut la scurta vreme de la lansarea iPhone 6S si 6S Plus, conform caruia Apple a folosit in fabricarea acestora doua chip-uri diferite, au aparut pe internet zvonuri cu privire la chip-urile din urmatoarea generatie de iPhone.

In momentul de fata, e usor de inteles cat de mult depinde Apple de TSMC si Samsung, companii care produc chip-urile A9 din ultima generatie de device-uri. Tocmai pentru ca in viitor sa nu mai fie asa mare dependenta de aceste companii, se zvoneste, ca Apple se pregateste sa incheie un nou parteneriat care ar putea duce la integrarea in urmatoarea generatie de iPhone a chip-urilor Intel.

Una dintre teorii face referire la faptul ca Apple s-ar putea folosi de modem-urile LTE produse de Intel pentru a echipa modelele iPhone 7. Aceasta teorie s-ar putea sa contina o mica urma de adevar, deoarece Intel detine compania nemteasca Infineon, care, pana in anul 2011, producea modem-uri 3G pentru Apple.

Compania Intel este recunoscuta pentru calitatea chip-urilor sale, asa ca echiparea urmatoarei generatii de device-uri Apple (zvonurile spun ca printre acestea se numara si viitorul Apple Watch) cu chip-uri Intel, ar putea aduce un succes enorm companiei din Cupertino.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.