OneTouch Fierce XL, surprins intr-o imagine de presa

Alcatel OneTouch Fierce XLAlcatel a inceput sa castige teren pe segmentul de smartphone-uri de buget, compania nefiind axata spre lansarea de modele high-end. Chiar si asa, munca prestata de acestia pare sa inregistreze rezultate notabile.

Mai mult, compania pregateste un nou smartphone numit OneTouch Fierce XL, un smartphone care, conform @evleaks, ar veni in doua versiuni: cu Android sau cu Windows 10 Mobile. Tot acesta a dezvaluit si o imagine de presa unde OneTouch Fierce XL este surprins cu ambele sisteme de operare (vezi mai sus).

Cat despre specificatii, @evleaks sustine ca terminalul va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD 720p, un CPU Snapdragon 210, 2GB RAM, 16GB memorie interna ce poate fi extinsa. Camerele foto ar avea 8 megapixeli pe spate si 2 megapixeli pe fata, iar bateria o capacitate de 2500mAh.

Pretul smartphone-ului OneTouch Fierce XL este necunoscut, insa specificatiile ne pot forma o idee ce duce la un pret de aproximativ $200. Cat despre disponibilitate, sursele spun ca acesta si-ar face aparitia in luna Decembrie.

 

sursa

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.