Despachetare Vector Watch Meridian si prezentare generala

Despachetare Vector Watch Meridian

In urma cu aproape o saptamana Vector Watch a fost lansat oficial pe piata din Romania in parteneriat cu operatorul telecom Orange Romania, care detine exclusivitate pe comercializarea sa.

Printre caracteristicile modelelor vector se numara rezistenta la apa de pana la 50 metri/5 ATM, autonomia de 30 de zile a bateriei cu incarcare printr-un cablu USB magnetic, posibilitatea individualizarii ceasului si monitorizarea activitatilor, precum numarul de pasi, calorii, etc. Iar din punctul de vedere al compatibilitatii, acesta poate fi imperecheat cu orice smartphone cu iOS 8 sau versiuni mai noi, Android 4.4 sau versiuni mai noi si Windows Phone 8.1 update 1 sau versiuni mai noi.

Vector Watch Meridian si Vector Watch Luna sunt cele doua modele de smartwatch ale producatorului roman, iar toate variantele ceasului sunt disponibile exclusive in magazinele Orange Romania, cu preturi incepand de la 299 de euro.

Pana la publicarea review-ului complet al acestui smartwatch, cu toate informatiile despre testele efectuate de noi, va propunem sa urmariti clipul de despachetare si prezentarea gadgetului.

Despachetare Vector Watch Meridian si prezentare generala.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *