Samsung lanseaza un blog de securitate pentru actualizarile de soft lunare

samsung sm-g739f

Marile companii din mediul IT devin tot mai interesate de securitatea informatiilor, ultima dintre acestea este Samsung care a lansat un blog de securitate.

Principalul scop al acestui blog de securitate este lansarea lunara a unor patch-uri de securitate pentru a asigura o protectie a datelor cat mai sporita.

In urma unui studiu efectuat pe un esantion de 20.000 de oameni, s-a descoperit ca sistemul de operare pe care cei de la Samsung il folosesc cel mai mult, Android, este predispus in proporitie de 87% unor atacuri de securitate de tipul “Stagefright-exploit“. (puteti citi mai multe despre acest studiu accesand aceasta pagina). In urma aflarii acestui lucru era si normal ca marile companii sa ia masuri in aceasta privinta, iar Samsung este printre primele care a facut asta.

Acest blog de securitate va fi folosit ca un portal care va usura interactiunea clientilor Samsung cu expertii de securitate a companiei. Principalele functii pe care site-ul le ofera sunt raportarea bug-urilor de securitate, primirea ultimelor patch-uri de securitate si

Blog-ul poate fi accesat la aceasta adresa.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.