Gama HTC One M si Desire vor adopta design-ul lui One A9

Gama HTC One M si Desire One A9In urma cu cateva zile, HTC a lansat oficial noul One A9, model al carui design este mult mai diferit fata de modelele cu care compania taiwaneza ne-a obisnuit in ultimul timp, mai ales gama HTC One M si Desire. Design-ul este unul foarte elegant si atrage multi utilizatori, mai ales datorita numeroaselor beneficii pe care clientul le primeste odata cu achizitia unui astfel de terminal, de la costurile inexistente in cazul unui ecran spart pe timpul garantiei, pana la suport software mult mai eficient, dar si libertatea de a-ti personaliza telefonul pe partea de software fara a pierde garantia. Practic, HTC ofera beneficii pe care putini producatori de smartphone le ofera la ora actuala, iar asta atrage publicul.

Jack Tong, presedintele HTC din Asia de Nord a declarat ca HTC One A9 reprezinta inceputul unui nou stadiu in materie de design. Astfel, ne asteptam ca gama HTC One M si Desire sa prezinte elemente de design imprumutate de la noul One A9 pe viitoarele modele. Mai exact, modelele low si mid-range din gama Desire ar trebui sa capete un aspect mai premium, chiar daca materialul ar prezenta un oarecare compromis (plastic in loc de metal ca pe One A9). In schimb, gama One M, modele cu constructie din metal, va beneficia de un aspect premium, dar si material pe masura.

Gama One M ar putea imprumuta si design-ul 2.5D al ecranului de pe One A9, poate si tehnologia AMOLED, spre deosebire de gama Desire unde smartphone-urile fac parte din seria mai accesibila, iar compromisurile sunt prezente, deci caracteristici mai putine.

 

sursa

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *