“Apple a copiat design-ul telefoanelor One in 2014,” acuza public unul din sefii HTC

Apple a copiat design-ul telefoanelor One in 2014

De curand, HTC a lansat un nou smartphone, in incercarea de a readuce inapoi clientii pe care i-a pierdut la inceputul acestui an, datoria “lipsei de inovatie” cand vine vorba de varful de gama al companiei taiwaneze, insa si acest model aduce cu el o serie de probleme.

O parte a industriei mobile critica faptul ca design-ul noului smartphone denumit One A9, ar fi o copie fidela a lui iPhone 6 si iPhone 6S, astfel ca seful companiei taiwaneze, satul de aceste critici, a iesit recent in presa declarand ca, de fapt, Apple este cea care a copiat designul antenelor telefonului HTC One M7 (model 2013),  atunci cand a lansat iPhone 6, in 2014.

“Noi nu copiem. Am construit un smartphone dintr-o singura bucata de metal in 2013. Apple e cea care ne copiaza pe noi cand vine vorba de design-ul antenelor de pe spatele telefonului,” a declarat Jack Tong, presedintele HTC Nord Asia.

Voi ce parere aveti despre toata aceasta tevatura si lupta la nivel declarativ, intre doua dintre cele mai reprezentative companii producatoare de smartphone.

sursa

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.