Gigabyte lanseaza patru telefoane Essence si Classic

gigabyte essence si classicGIGABYTE, cunoscut producator pe segmentul de placi de baza, placi video, laptop-uri, tablete si alte componente PC, dezvaluie noile game Essence si Classic, ce cuprind in total 4 noi smartphone-uri din categoria entry-level cu conectivitate dual-SIM Acestea fac parte din divizia de smartphone-uri GSmart.

Primul smartphone, Gigabyte Classic, este cel mai puternic din cele 4, avand un ecran de 5 inch cu rezolutie HD 720p, 294ppi (pixeli per inch), mai subtire decat celelalte 3 smarthone-uri (8.6mm). Dispune de un CPU quad-core Spredtrum si 1GB RAM. Are 8GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil, suporta maxim 32GB), o camera foto frontala de 5 megapixeli si una pe spate de 8 megapixeli. Beneficiaza de o baterie de 2000mAh si ruleaza Android 5.1 Lollipop. Gigabyte Classic are conectivitate dual-SIM (un slot mini si unul micro), retea 3G, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS si radio FM. Pretul este de 95 euro.

Al 2-lea smartphone din gama Classic este Gigabyte Classic Lite, un smartphone inferior celui mentionat mai devreme, avand un ecran de 5 inch cu rezolutia de 854×480 pixeli (196ppi), acelasi CPU dar cu o frecventa usor mai mica si doar 512MB RAM. Sistemul de operare este si el mai vechi, avand instalat Android 4.4 KitKat. Si la capitolul foto sufera o modificare, avand o camera de 5 megapixeli pe spate si 2 megapixeli pe fata, alaturi de o baterie usor mai mare, de 2100mAh. Pretul este de 75 euro.

Gigabyte Essence este al 3-lea terminal recent anuntat, cu un ecran de 4.5 inch si rezolutie 854×480 px (218ppi). Are acelasi procesor ca smartphone-ul Classic Lite si ruleaza Android 4.4 KitKat. Camerele foto sunt si ele aceleasi, insa bateria este de 1600mAh.

Ultimul smartphone, Gigabyte Essence 4 este cel mai ieftin din cele 4, avand un ecran de doar 4 inch cu rezolutia de 480x800px (233ppi). Dispune de un CPU dual-core de la MediaTek, o camera frontala de 0.3MP si una pe spate de 2 megapixeli, alaturi de 4GB memorie interna (slot microSD disponibil) si o baterie de doar 1300mAh. Pretul este de doar 55 euro.

Smartphone-urile Gigabyte Essence si Classic sunt foarte accesibile, dar si calitatea oferita e pe masura. Din pacate, dotarile hardware sunt foarte mici, astfel ca va gestiona cu greu aplicatiile din prezent, deoarece dezvoltatorii nu tin pasul cu cele mai slabe terminale de pe piata.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *