Noi detalii despre specificatiile Allview P6 Pro

specificatiile Allview P6 Pro

In urma cu o saptamana am putut vedea primul teaser cu P6 Pro de la Allview, un smartphone cu rama metalica si sunet de inalta definitie, conform primului teaser. Astazi, noi detalii despre specificatiile Allview P6 Pro isi fac aparitia prin doua noi teasere ce pun in evidenta caracteristici hardware si software ale acestui terminal.

In primul teaser din acest articol, Allview evidentiaza design-ul “dual mirror”. Astfel, dupa cum se poate observa, P6 Pro are reflexie atat pe fata, cat si pe spate, lucru ce ne duce cu gandul ca si partea de pe spate are un strat de sticla. In acelasi timp putem vedea camera de pe spate cu flash-ul LED chiar sub aceasta. Pe fata observam camera frontala, pe margine butonul de “Power”, ceea ce inseamna ca pe partea stanga se va gasi butonul “Volume -/+”. Mai mult, design-ul este construit in asa fel incat se observa lipsa capacului detasabil, deci bateria nu poate fi schimbata de utilizator.

specificatiile Allview P6 Pro 1In cel de-al 2-lea teaser de astazi, specificatiile Allview P6 Pro fac referire la bateria terminalului, o baterie cu o capacitate de 3140mAh cu incarcare rapida printr-un incarcator de 2A, oferind o incarcare completa in mai putin de 2 ore. Conform imaginii respective, tehnologia implementata in baterie sau la functia de incarcare rapida provine de la Sony.

Lansarea Allview P6 Pro pare sa aiba loc curand. Suntem curiosi ce specificatii are acest terminal in materie de display, procesor, memorie RAM si restul, alaturi de pret.

 

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *