Senzori de parcare Directed 9500FR si Directed 9401T, in oferta Falcon Electronics

Senzori de parcare Directed 9500FR si Directed 9401T

Ieri, 27 octombrie, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la sediul furnizorului de electronice, Falcon Electronics, firma a anuntat disponibilitatea sistemelor de senzori de parcare Directed 9500FR si Directed 9401T pe piata locala.

Pentru cei mai putin familiarizati cu brandul Directed Electronics, este cel mai mare producător de sisteme de securitate auto și accesorii pentru mașini (sisteme car audio, senzori de parcare, senzori de presiune) din America de Nord. Printre cele mai cunoscute brand-uri din portofoliul Directed Electronics se numără: Viper, Clifford, West Coast Customs, Orion, Automate.

Parcarea în marile oraşe este o provocare atât în cazul șoferilor experimentați, cât și al celor începători, mai ales în condițiile meteo și de lumină dificile. În Bucureşti, se estimează că sunt 6 maşini la un singur loc de parcare. Mai mult, 40% dintre accidentele auto au loc, potrivit statisticilor, în parcare, cele mai multe în momentul efectuării manevrei de marșarier. Senzorii de parcare devin astfel un instrument util în jungla oraşului. Directed asigură o parcare rapidă și eficientă a autovehiculului, scutind șoferii de timp pierdut și de nervi, dar mai ales de efectele nedorite ale unor posibile accidente.

senzori_parcare05

Directed 9500FR

 

Fiecare parcare reușită cu ajutorul senzorilor de parcare Directed 9500FR previne cheltuielile nedorite la service, asigurator sau poliție, precum şi timpul pierdut în astfel de situaţii.

Sistemul de avertizare acustică performant funcționează în 3 trepte, în funcție de distanța până la obstacol: continuă, pentru obstacolul apropiat de bara de protecție, statică pentru obstacolele aflate în zona intermediară și dinamică pentru cele îndepărtate.

Sistemul performant, cu 8 senzori față și spate, calculează exact distanța în metri până la orice obstacol, indiferent de factorii atmosferici: ploaie, ninsoare sau ger.

Pentru mai puţin zgomot la bord şi un mai bun control al informaţiei, Directed 9500FR vine cu două moduri de activare și dezactivare a senzorilor datorită butonului dedicat. Modurile diferă în funcție de felul în care mașina comunică informația legată de viteză, digital sau analogic.

Detalii tehnice

 • afișaj cu 48 LED-uri și avertizare acustică
 • mod activare și dezactivare temporizat/inteligent
 • rază detecție față 0-1,5m
 • rază detecție spate 0-2m
 • unghi de detecție orizontal 120°
 • unghi de detecție vertical 60°

Pretul recomandat este de 849 lei (TVA inclus)

img-20151027-wa0005

Directed 9401T

Senzorii de parcare Directed 9401T se potrivesc perfect oricărui tip de mașină și se pot monta pe toate tipurile și dimensiunile de bare. Datorită dimensiunii reduse și posibilității de personalizare prin vopsire, este un copilot discret, care îți va fi de folos în orice situație de parcare.

Cei 4 senzori pentru spate împreună cu sistemul de avertizare acustică vor transforma manevrele de parcare în unele ușor de efectuat.

Sistemul cuprinde difuzoare amplasate în fața și în spatele vehiculului, precum și afișaj cu 48 de LED-uri care îți vor indica partea din care vehiculul tău se apropie de un obstacol, dar și distanța în metri până la respectivul obstacol.

Detalii tehnice:

 • afișaj LED cu 48 de led-uri și avertizare acustică
 • consum curent standby < 100mA
 • consum curent în funcționare < 200 mA
 • frecvență de funcționare 40kHz + 2kHz
 • unghi de detecție orizontal 120°
 • unghi de detecție vertical 60°

Pret recomandat: 599 lei (TVA inclus) 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.