Moto X Force, primul smartphone din lume cu ecran incasabil

Moto X Force

Moto X Force, este primul smartphone din lume al carui ecran este incasabil, se lauda producatorul american Motorola, acum detinut de chinezii de la Lenovo.

Producatorul american Motorola a lansat doua noi smartphone-uri din gama Droid, gama comercializata in exclusivitate prin intermediul operatorului de pe piata americana, Verizon. Telefoanele in cauza sunt Droid Maxx 2 si Droid Turbo 2, iar cel din urma a primit o varianta globala, cu urmatoarea denumire si functie speciala: Moto X Force, este primul smartphone din lume cu ecran incasabil.

Atat varianta destinata Verizon, cat si cea globala beneficiaza de tehnologia denumita Moto ShatterShield, care include pana la cinci elemente, printre care un sasiu de aluminiu, un ecran flexibil AMOLED, un invelis tactil, o lentila interioara si una exterioara. Toate acestea contribuind la protectia ecranului si la absorbtia socului pe care telefonul il sufera atunci cand este scapat pe jos.

Printre specificatiile modelului regasim un ecran AMOLED de 5.4 inch cu o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli, care va rezista la lovituri timp de patru ani, conform producatorului, un procesor Octa-Core Snapdragon 810, tactat la 2.1 GHz, 3 GB de memorie RAM, 32/64 GB de memorie interna plus slot pentru card microSD, o camera principala de 21 MP si una secundara de 5 MP si o baterie impresionanta de 3.760 mAh, cu incarcare wireless prin standardele Qi si PMA.

moto-xforce

Moto X Force se alatura gamei Motorola, unde mai avem modelele Moto X Style si Moto X Play, dar si programului de personalizare Moto Maker. Dispozitivul va fi lansat in Marea Britanie la jumatatea lunii noiembrie, cu un pret de 499 de lire pentru varianta de 32 GB, respectiv 534 de lire pentru varianta de 64 GB. In urmatoarele saptamani/luni telefonul va fi disponibil si in alte tari. Detalii in curand.

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *