Dacia Duster Connected by Orange, o editie speciala realizata pentru romani

Dacia Duster Connected by Orange

In urma cu doi ani, producatorul roman de automobile a actualizat modelul Duster si a lansat o editie a modelului Logan, dedicata clientilor din Romania. In urma cu putin timp, compania a mai avut o astfel de lansare. Dacia Duster Connected by Orange a fost oficial lansata in cadrul unui eveniment organizat in Bucuresti.

Modelul in editie speciala este echipat cu un dispozitiv Wi-Fi on board, care permite conectarea oricarui device la internet de mare viteza – 4G. Sistemul implementat in parteneriat cu Orange Romania, permite conectarea simultana a cel mult 10 dispozitive, in timp ce traficul de date inclus in pachet este de 12 GB/luna timp de doi ani.

Jan-Ptacek-03

Dacia Duster Connected by Orange beneficiaza, la exterior, de elemente de design, precum noile jante de aluminiu de 16 inci, Noir Diamante, ornamente cu aspect de crom satinat, o noua nuanta a caroseriei, Vert Altai, si carcasele oglinzilor exterioare in nuanta Dark Metal. In contrast cu exteriorul, interiorul noului model Dacia include o tapiterie textila noua, volan si schimbator de viteze imbracate in piele si scaune fata incalzite.

Pe langa elementele de design, Duster Connected by Orange dispune, in exclusivitate, de sistemul de asistenta video la parcare, prin intermediul sistemului de navigatie multimedia MediaNav.

Din punctul de vedere al motorizarilor, editia speciala propune o gama de motoare Euro 6, in configuratie cu tractiune 4×2 sau 4×4. Propulsorul pe benzina 1.6 16V dezvolta o putere de 114 CP si un cuplu de 156 Nm, in timp ce consumul mediu se situeaza in jurul valorii de 6,4 litri/100 km pentru versiunea 4×2 si de 6,8 litri/100 km pentru versiunea cu tractiune integrala. Pentru pasionatii de propulsoare diesel exista motorul 1.5 dCi de 109 CP, cu un consum redus de 4,4 litri/100 km pentru varianta 4×2 si 4,7 litri/100 km pentru versiunea 4×4.

Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start si Eco Mode, iar din perspectiva costurilor de achizitie, preturile variaza intre 15.400 de Euro pentru varianta 1.6 16V 4×2 si 19.100 Euro pentru varianta 1.5 dCi 4×4.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *