Vodafone comercializeaza Xperia Z5 si Z5 Compact

Vodafone comercializeaza Xperia Z5 si Z5 Compact

Vodafone comercializeaza Xperia Z5 si Z5 Compact. Noile telefoane din gama Sony Xperia pot fi achizitionate de la operator impreuna cu un abonament Red sau la liber.

Toamna aceasta la IFA 2015, Sony a lansat noua gama de smartphone-uri Xperia Z5, care aduce ca noutat, spre deosebire de modelele din gamele anterioare, un senzor pentru amprente si in premiera mondiala, primul smartphone din lume echipat cu un ecran a carui rezolutie este 4K.

Xperia Z5 si Xperia Z5 Compact sunt disponibile de ceva timp pe piata romaneasca, atat in retail, cat si la operatorii telecom.

Din 30 octombrie Vodafone comercializeaza Xperia Z5 si Z5 Compact insa, pana in prezent, modelul Xperia Z5 Premium cu a sa rezolutie 4K, nu a ajuns deocamdata in Romania.

Xperia Z5 poate fi achizitionat de la Vodafone cu un abonamnet Red 49 + 220 de Euro (recomandarea operatorului), insa, il puteti achizitiona si la liber pentru suma de 635 Euro. Xperia Z5 Compact este ceva mai ieftin cu acelasi tip de abonament Red 49 + 104 Euro, in timp ce la liber prin Vodafone ajunge la pretul de 540 Euro. Mai multe detalii despre ofertele operatorului le puteti afla de pe site-ul lor.

 

Gadget Talk a testat in premiera pentru Romania modelul Xperia Z5 in urma cu aproximativ 2 saptamani, iar concluziile noastre despre unul din cele trei modele din aceasta gama le puteti afla din review-ul publicat pe site.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.