ConcursStiri

[Concurs] Anul asta mosul vine cu un Viper pe la tine! Participa si ai sansa sa castigi un smartphone Allview de Mos Nicolae

allview-v2-viper-review-12

Fiindca mai e doar o luna de zile pana la Sfantul Nicolae (6 decembrie), zi in care noi toti suntem mai darnici cu semenii nostri, ne-am gandit ca e un prilej bun de a oferi unui fan fidel oportunitatea de a castiga un gadget nou. Si nu orice gadget, unul din cele mai noi smartphone-uri lansate de producatorul Allview, V2 Viper.

Ce trebuie sa faci pentru a avea sansa de a castiga smartphone-ul V2 Viper de la Allview? Simplu! Trebuie sa indeplinesti urmatorii pasi:

  1. Inscrie-te sau asigura-te ca esti deja abonat la Newsletter-ul Gadget Talk.
  2. Apasa butonul Subscribe pe canalul nostru de pe YouTube, daca nu esti abonat deja.
  3. Invita-ti prietenii sa te sustina la concursul nostru de Mos Nicolae pe Facebook printr-un TAG pus pe numele lor (minim 6 persoane/6 decembrie), sub forma unui comment pe postarea cu concursul folosind si hashtag-ul #v2viper (Ex comment: #V2Viper Nume Prieten1, Nume Prieten2, Nume Prieten3, Nume Prieten4, etc) si esti automat calificat la  tragerea la sorti de pe 2 Decembrie. (extragerea se va efectua cu ajutorul siteului www.random.org)

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de concurs, va rugam, sa ne contactati! Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile concursurilor organizate de Gadget Talk Romania, gasiti aici.

Succes tuturor!!

Update 2 Decembrie:

Castigatorul concursului si a smartphone-ului Allview V2 Viper  este: Adriana-Elena Dobre.

Screenshot (7)

8 Comments

  1. #V2Viper Andra lohan, #V2Viper eduard stefan, #V2Viperlohan florin, #V2Viper totir irina, #V2Viper Arcana antonia, #V2Viper giosanu bianca

  2. minunat concurs si care aduce bucurii pe fetele noastre :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!