PlayStation VR, sistemul de realitate virtuala Sony, pentru consola PlayStation 4

playstationVR

PlayStation VR, gadgetul care va aduce realitatea virtuala in casa gamerilor si a utilizatorilor de console PlayStation 4.

Divizia de console PlayStation a celor de la Sony merge foarte bine, motiv pentru care niponii au hotarat sa isi extinda viziunea asupra acestui segment de piata, cel al gamingului.

Sony munceste din greu la dezvoltarea unei casti de realitate virtuala, pe care acestia o numesc PlayStation VR si care va fi disponibila undeva la jumatatea lui 2016. Sistemul PlayStation VR pus la punct de niponi, va putea fi utilizat numai impreuna cu consola PlayStation 4, iar saptamana aceasta acestia au dezvaluit caracteristicile cheie ale acestei casti prin publicarea unui videoclip de prezentare pe YouTube.

playstation-vr

Casca PlayStation VR este dotata cu un ecran OLED de 5.7″ in diagonala, cu rezolutie 1920 x RGB x 1080 pixeli, cu o rata de refres de 120Hz, care se traduce prin raspund rapid (lag foarte mic), dispune de accelerometru si giroscop (unghi larg de 100 grade), functie de pozitionare in spatiu/plan cu ajutorul a 9 LED-uri, sunet 3D si conectivitate (porturi) HDMI si USB.

Din pacate, casca de realitate virtuala PlayStation VR dezvoltata de Sony, nu va fi disponibila comercial mai repede de a doua jumatate a lui 2016.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.